Skjern

Få din rejselyst styret – uden dyre rejseudgifter

Foto: Skjern Bibliotek

Tag med på online-rejse ud i Europa med Bibliotekerne! Vi inviterer dig til at rejse sammen med os til Finland, Sverige, Catalonien og Island.

Den første rejse går til Finland, hvor vi tænder for storskærmen på Skjern Bibliotek onsdag den 28. september klokken 14-17.

Vi skal undersøge, hvor meget Finland egentlig ligner Danmark og hvor, det især adskiller sig fra Danmark. Vi møder eksperter og lokale, der blandt andet vil hjælpe os med at forstå, hvor finnerne står på forsvarsområdet. Rejselederne fortæller om landenes historie og samfund. Vi ser seværdigheder, hører om lokal kultur og madretter.

Tag med på denne pris- og klimavenlige rejse til et af vores nabolande på en aften, hvor biblioteket byder på en specialitet fra Finland.

Online rejseformat

Det er DEO (Demokrati i Europa Oplysningsforbundet), som er rejsearrangør. Ideen med online-rejser opstod under Covid-19 pandemien og var oprindelig tænkt som en midlertidig erstatning for fysiske rejser. DEO har udviklet et rejseformat, så det både er hyggeligt og meget informativt at være med, og det foregår i en afslappet stemning. Rejserne laves kun live og bliver ikke optaget.

Vi rejser fire onsdag eftermiddage i efteråret på forskellige biblioteker. Alle er velkomne til at rejse med. Vi har fundet de bedste rejseførere, som vil guide os gennem landene. Vi mødes på bibliotekerne, hvor vi sammen vil rejse ud i Europa online. 

Pris for at komme med på rejsen er 30 kroner – inkl. en lille specialitet. Billetter kan købes på riskbib.dk

Kan du ikke få nok af rejser, kan du på egen hånd også tage til Skånemarkedet og Hansestæderne, Bosnien-Hercegovina, Albanien, Balkans fredsoaser, Transsylvanien, Vojvodina, Baskerlandet, Tjekkiet/ Slovakiet og Grækenland. Alt sammen online og med de bedste rejseguider. Læs meget mere og tilmeld dig på riskbib.dk.

Kommentarer