Navnenyt

Ny fagchef i Børn og Familie i Ringkøbing-Skjern Kommune

Foto: Ringkøbing-Skjern Kommune.

Den 1. april tiltræder Anne Trine Larsen som ny fagchef for Børn og Familie i Ringkøbing-Skjern Kommune.

Med Anne Trine Larsen får vi en fagchef, der kan fortsætte den gode udvikling i Børn og Familie fra dag 1. Sådan siger direktør Flemming Juel-Nielsen om den nye ansættelse, og han glæder sig til samarbejdet med Anne Trine Larsen:

– Hun bliver chef i en afdeling, hvor der er styr på opgaverne og på økonomien. Derfor har vi brug for en, der kan videreudvikle afdelingen fra det gode fundament, og det er jeg sikker på, at Anne Trine Larsen kan, siger han.

Som fagchef skal man arbejde på tværs – med blandt andre Dagtilbud og Undervisning. Med Anne Trine Larsens baggrund fra en lignende stilling i Morsø Kommune, ser Flemming Juel-Nielsen frem til det nye samarbejde:

– Vi faldt især for hendes fokus på samarbejde og tværfaglighed. Hun har et godt kendskab til området, hvor hun ser det brede men også ser ind i de enkelte fagligheder. Hun vil derfor være god til at holde fokus og holde fokus på at få opgaverne løst, siger direktøren.

Anne Trine Larsen glæder sig til sit nye job.

– Jeg kan rigtig godt lide opgaveporteføljen i børne- og familieområdet, som jeg også arbejder med i Morsø Kommune. Jeg trives i arbejdet med hele spektret af børn og unge fra de mest privilegerede og ressourcestærke til de sårbare og udsatte. Da jeg samtidig kunne se i jobopslaget, at organisationen i Ringkøbing-Skjern Kommune i høj grad lægger op til tværfagligt samarbejde, kunne jeg se, at det var lige noget for mig, siger hun.

Hun er glad for at komme til en afdeling, der er i god form. Det betyder nemlig at der er overskud til også at tænke videre end “bare” drift:

– Jeg vil gerne vedligeholde de gode samarbejder, men jeg vil også gerne udbygge samarbejdet udadtil til for eksempel Region Midtjylland og VIA i Holstebro og Esbjerg, så børnene i Ringkøbing-Skjern Kommune også kan møde de nyeste metoder, siger hun.

Flemming Juel-Nielsen glæder sig til, at Anne Trine Larsen begynder i jobbet til april.

– Hun har sit eget fundament på plads, hun kender til at samarbejde med det politiske niveau, hun er uhøjtidelig og kan sætte sit præg allerede fra dag 1, så jeg glæder mig til, at hun kommer og kan fortsætte den gode udvikling i Børn og Familie, siger han.

Kommentarer