Debat og politik

Tak for tilliden gennem mange år

Af Kristian Pihl Lorentzen, Venstre

Medlem af Folketinget, Vestjyllands Storkreds

Ved valget i tirsdags fik jeg 4.595 personlige stemmer. Det er mange. Men det rakte desværre kun til en fjerdeplads blandt Venstres kandidater i Storkreds Vestjylland. Som følge af en gedigen vælgerlussing fik Venstre desværre kun tre mandater i storkredsen.

Dermed er jeg ude af folketinget efter snart 18 år som lokalt forankret talerør på tinge.

Det er jeg selvsagt trist over og ked af. Ikke fordi jeg klamrer mig til en taburet. Men fordi der fortsat er en række vigtige sager, jeg gerne ville følge helt i mål såsom forbedring af vejnettet, kamp imod indhegnede statsskove, gode rammer for landbruget, vandløbsvedligeholdelse, borgernes frie valg, samt mere frihed under ansvar for foreningslivet. Desuden ville jeg gerne have siddet med om bordet når Tange Søs fremtid skal afgøres. Sådan skulle det ikke være. Vælgerne har talt – respekt for det.

Jeg vil gerne her takke de tusinder af vælgere, der har vist mig tillid ved at stemme på mig gennem mange år. Også tak til de mange, der har engageret sig i mine valgkampe som aktive frivillige hjælpere, anbefalere og ydere af frivillige valgbidrag. Tak til gode samarbejdspartnere i foreninger og organisationer samt gode kolleger i andre partier. Sammen har vi sikret mange gode resultater til gavn for befolkningen. Jeg har altid bestræbt mig på at være en nærværende og handlekraftig ambassadør ovre på Borgen – det må og skal være en hovedrolle for et folketingsmedlem.

Nu er det slut. Et nyt kapitel i mit liv starter. En dør er lukket, men nye døre åbner sig. Jeg vil i den kommende tid bruge meget tid sammen med min fantastiske familie og samtidig fundere over, hvilke nye opgaver, jeg vil kaste mig over i de kommende år. Endnu engang tak for tilliden og opbakningen gennem årene.

Husk: Hvor der er vilje, er der vej!

Kommentarer