Spjald

Unge inviterer unge til pizza og politik

Ringkøbing-Skjern Ungdomsråd inviterer til debataften for at give unge og førstegangsvælgere mulighed for at lytte, debattere og stille spørgsmål til kandidater fra partierne, inden de skal sætte kryds til Folketingsvalget. Foto fra Ungdomsparlamentet: Christoffer Regild, copyright: Folketinget

Ungdomsrådet vil klæde unge vælgere på til folketingsvalget og inviterer til pizza og politik med en ung vinkel.

Putin og efterretningstjenester, mink og magtfuldkommenhed, glohede gaspriser og manglen på varme hænder i plejesektoren. 

Det er ord, der fylder godt op i nyhedsmedierne og på politiske møder op til folketingsvalget den 1. november. 

Men mange unge vil måske hellere høre, hvad politikerne vil gøre ved klimakrisen og klodens fremtid, ligesom det for mange unge er noget mere nærværende at debattere unges mistrivsel og den alenlange kø ind i psykiatrien frem for ejendomsskatter og behandlingsgarantier på hofteoperationer. 

Derfor inviterer Ringkøbing-Skjern Ungdomsråd til politisk debatmøde forud for folketingsvalget – eller som medlem af Ungdomsrådet, Marie Breinholt kalder Pizza & Politik-arrangementet: Paneldebat med en ung vinkel.

– I debatten vil vi tage udgangspunkt i unges interesser bl.a. unges trivsel, psykiatri, uddannelsessektoren og klima, og forsøge at klæde unge i Ringkøbing-Skjern Kommune bedst muligt på til folketingsvalget, fortæller Marie Breinholt. 

Demokratiaftenen finder sted den 24. oktober kl. 19.00 på Generator i Ringkøbing, hvor alle unge er velkomne. Til at styre debatten, kommer den 25-årige TV MidtVest-journalist Frida Fisker. 

Arrangementet er gratis, og der vil være gratis pizza til alle. Herudover er der mulighed for at købe øl og sodavand i baren

Se Facebook-begivenheden her: https://www.facebook.com/events/1977563509105475/?ref=newsfeed

Følgende politiske partier og folketingskandidater deltager:

Socialdemokratiet: Annette Lind

Venstre: Mads Fuglede

De Konservative: Siff Tang Lassen

SF: Niels Kristian Larsen

Enhedslisten: Christian Jacobsen

Kristendemokraterne: Jonas Lausten

Liberal Alliance: Carsten Bach

Moderaterne: Nikolaj Gam-Pedersen

Danmarksdemokraterne: Vivi Altenburg

Nye Borgerlige: Tenna Røberg

Alternativet: HC Molbech

Radikale Venstre: Josefine Schlosser

Dansk Folkeparti: Jacob Kjærsgaard

 

Kommentarer