Kultur

Vinderne af SommerLæselyst 2022 fejres på Videbæk Bibliotek

De små læseheste i Ringkøbing-Skjern Kommune har været særligt flittige i sommeren 2022. Modelfoto/Unsplash

Hele sommeren har børnene i Ringkøbing-Skjern Kommune givet den gas med at læse – det er i løbet af sommerferien blevet til ikke mindre end 1.803 læste bøger.

De mange bøger svarer til at der er afleveret 601 stemmesedler på Ringkøbing-Skjern Bibliotekerne. Hvilket er 387 flere læste bøger end sidste år.

SommerLæselyst er et årligt tilbagevendende tilbud til Ringkøbing-Skjern Kommunes 1. til 5. klasser, og man må sige at de har vist både interesse og læselyst.

Blandt de indleverede stemmesedler, som bibliotekerne har modtaget, er der trukket vindere, der hver må medbringe en ven og en forælder til SommerLæselyst festen på Videbæk Bibliotek fredag den 16. september kl. 16-17.30

I løbet af arrangementet vil vinderne få et diplom og en boggave ligesom der vil være tid til at se et teaterstykke. Dagen sluttes af med diverse lækkerier for både vindere, venner og forældre.

På Ringkøbing-Skjern Bibliotekerne er man begejstret over de mange læseheste. SommerLæselyst er blevet en kampagne som børn glæder sig til at deltage i og som er med til at styrke læselyst og læseglæde hen over sommeren.

Kommentarer